BIZTONSÁGTECHNIKA

06 20/922 7541, 06 20/261 6988

Címlap Karrier Cégsimertető Referencia Kapcsolat Szolgáltatások › VÁLLALATI BIZTONSÁG Irodaépületek és ipari épületek -üzemcsarnokok, raktárépületek, termelőüzemek - komplex vagyonvédelmi rendszereinek kiépítése a tervezéstől a kivitelezésig.  OTTHONA BIZTONSÁGA ‹ Lakások, családi házak, társasházak vagyonvédelmi rendszereinek kiépítése egyedi igények alapján - telepítés, karbantartás és távfelügyeleti szolgáltatás.
 Önnek fontos, hogy vállalkozását vagy otthonát – amíg Ön dolgozik, nyaral vagy éppen otthon pihen a családjával – a nap 24 órájában a lehető legnagyobb biztonságban tudja. Nekünk hivatásunk, hogy mindezt tökéletesen megvalósítsuk az Ön számára! Legyen szó lakásról, családi házról, irodáról, komplett irodaházról, egészségügyi intézményről, pénzügyi intézetről, üzlethelyiségről, üzletközpontról, termelőüzemről, ipari létesítményről vagy kiterjedt területen fekvő gyártelepről – cégünk több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és nívós referenciákkal vállalja biztonságtechnikai rendszerek tervezését, telepítését, rendszeres karbantartását és szervizelését. AMIT CÉGÜNK NYÚJT ÖNNEK: Hatékonyan működő csoportunk rugalmasan és gyorsan reagál a piac folyamatosan változó, valamint az Ön egyedi igényeire. Széles termékkínálatunkból választhat a biztonságtechnikai berendezések terén, az egyszerű megoldásoktól a legkorszerűbb technológiákig. Komplex, egyedi igényekre szabott biztonságtechnikai rendszerek tervezése. Egy kézben a tervezéstől a kivitelezésen át a rendszeres karbantartásig – így biztos lehet benne, hogy az Ön által választott biztonsági rendszert karbantartó szakembereink ugyanolyan alapos műszaki részletességgel ismerik, mint akik megtervezték és kivitelezték. Biztonsági rendszerek tervezése már az építkezés korai szakaszában, ezáltal a kiviteli tervek – együttműködve a megfelelő szakemberekkel – az építkezési tervekkel párhuzamosan készülhetnek el. Munkatársaink felkészült, professzionális, a legkorszerűbb szakmai ismeretekkel, valamint az előírt hatósági engedélyekkel rendelkező szakemberek. Mind vállalkozása, mint otthona biztonságának megóvására a következő termékekkel állunk rendelkezésére: beléptetőrendszerek, riasztó- és behatolásjelző rendszerek, automatikus tűzjelző és tűzoltó rendszerek, videó megfigyelőrendszerek, kaputelefonok, hangosítás, strukturált hálózat. Ügyfeleink számára INGYEN biztosítjuk a személyes felmérést.
Társasházak védelme Tűzjelző, füstjelző és szén-monoxid-veszélyjelző rendszer Beléptető rendszer Video megfigyelőrendszer Riasztórendszerek Kaputelefon, hangosítás, strukturált hálózat Intelligens biztonsági rendszer Behatolásjelző rendszerek
Minden jog fenntartva© - ATS Biztonságtechnika - 2017